4 juni 2013

Intervju med Pernilla Hagberg, miljöpartiets gruppledare i VingåkerFrån tredje december 2012. Läs mer i Katrineholmskuriren eller Aftonbladet.

12 kommentarer:

Unknown sa...

Jag har missat den här nyheten, men nu blir det genast alldeles glasklart! Självklart är det CIA och läkemedels-industrins mörkande av deras supergröda som ska göda reptilianerna på planeten x. Detta bekräftar mina misstankar eftersom jag många gånger har sett planeten vid soluppgång. Fast bara när jag har burit mina zero-point glasögon välsignade av en healer-trollkarls-shaman.

Daniel W sa...

Stackars människa, har hon fått kicken än?

Inte för att jag kräver något sådant, men min åsikt är att miljöpartiet kan bli ett bra parti om de höjer ribban några storleksordningar.

Lennart Widlund sa...

Varför skulle hon få sparken? Har hon vägrat hälsa på sin chef med just en handskakning?
:-)

I början låter det ju nästan vettigt. Rimligen borde det ju finnas en del annat än bara vatten i kondensspåren. T.ex. uran finns ju naturligt i stort sett överallt i låga koncentrationer, även i råolja och gissningsvis även i den raffinerade produkten flygfotogen. Och att klimatet påverkas iaf lite av kondensspåren tror jag är sant (fast nu blir jag osäker, är det bara såna här tomtar som påstår det?). Har iaf sett uppgifter någonstans om att det skulle ha blivit mätbara effekter efter 9/11 när allt flyg i USA tvingades stå på marken några dagar. Men sen det blir snabbt konstigt med konspirationsidéer och Planeten X osv. Och jordbävningar skulle vara ett väderfenomen..

Eric Wadenius sa...

Jag tycker detta är mer tragiskt än komiskt.

Undra om det finns någon gen som gör en supervidskeplig och superlättlurad? Finns den så har denna kvinna den.

Lite konstigt också att repportern inte en enda gång ställer frågan "... och hur vet du det"?

Att hon har hund och inte katt kom dock som en chock för mig!

Anders Hesselbom sa...

Peter, detta är ingen nyhet. Hon har varit öppen med sitt konspirationsvurmande länge.

Lars Torstensson sa...

Miljöpartiet - ett förvillarparti

Pernilla Hagbergs stolliga teorier delas inte av hennes parti, men det är nog ändå ingen tillfällighet att Hagberg är just miljöpartist. Föreningen Vetenskap och Folkbildning har visat att mp är det parti där pseudovetenskapen har störst utbredning. Man vurmar för ockult medicin och jordbruk, och för verkningslösa homeopatiska medel, man har en antroposof, Mats Pertoft, i riksdagen, en av partiets Göteborgsprofiler kallar sig "häxa", o s v.

Anna Carlsson sa...

Varför skulle det vara förvånande att hon har hund och inte katt?

Lennart Widlund sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Olle sa...

Människor måste få tro vad de vill, men av våra beslutsfattare måste vi kräva att de har förutsättningar för att förstå grunderna på vilka de ska fatta beslut. Men PH verkar inte ens ha förstått grundskolans naturkunskap... Hon säger att planet X cirkulerar runt jorden tillsammans med solen... Att jordbävningar är ett väderfenomen... Förutom alla stolliga konspirationsteorier. Det borde finnas någon sorts inträdesprov eller "körkort" för att få bli politiker.

Mårten Wetterstrand sa...

Stor humor och en aning skrämmande.

Kristian Grönqvist sa...

Är miljöpartiet så där desperata...?

Kalas sa...

Kan inte se intervjun. Får bara ett "article is not live". Är det nåt bloggadmin kan gör åt det?

 
Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se