2 mars 2015

Nytt podcastavsnitt: #117 – Radio Houdi lever länge och blomstrarFilm, film, film! Nytt avsnitt av Radio Houdi där vi lever länge och blomstrar
John och Anders går på Oscarsgala, pratar gamla skådespelare som Steve Guttenberg och Kim Basinger och sörjer Leonard Nimoy.
Var kom vulcantecknet som Nimoys rollfigur Spock visade upp? Många kanske inte vet det men i Radio Houdi berättar vi det religiösa ursprunget.
Veckans Hesselbom – en ny kanal på YouTube – tar upp färgen på klänningseländet. Dessutom pratar vi Richard Dawkins på YouTube, trummisar från Gene Krupa, via Neil Perth, Lars Ulrich till Tommy Lee. Och vi pratar om religioner bidrar till samhället eller inte? Och står MiB för Men in Black eller Mammor i Bön?
Detta och mycket mer i veckans avsnitt av Radio Houdi.

Live long and prosper!

Richard Dawkins on Palestine, Jews, Science and the Burqa - Newsnight

2 kommentarer:

Nils sa...

Intressant klipp med Dawkins. Särskilt när det kom till frågan om hans jämförelse med den muslimska världen och Nobelpris. Varför är ett sånt påstående kontroversiellt? Som Dawkins säger är det ett faktum, alla känner till det. Är det för att vi inte vill skämma ut dem? Motsägelsen mellan faktum och vår perversa respekt för islam?

Reaktionerna är som om det berodde på ett funktionshinder de inte kan rå för i stället för en dysfunktionell religion.

Limpan sa...

"Dysfunktionell religion"? En tautologi.

 
Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se