26 apr. 2015

Succékväll för barnen i Arbat

arbat4-framedDet blev en känslosam kväll med glädje och tårar när Humanisterna samlade in pengar till de barn som drabbats av Islamiska Statens terror. En rad kända artister, talare och gäster ställde upp i måndagens hjälpgala för barnen i flyktinglägret Arbat i irakiska Kurdistan.
- Jag känner en enorm tacksamhet till alla som hjälpt till att förverkliga denna gala. Tillsammans har alla artister, talare, volontärer och publiken skapat möjligheter för Humanisterna att göra verklig skillnad i en akut situation, säger Tara Twana, initiativtagare till galan och styrelseledamot i Humanisterna.
Insamlingen fortsätter veckan ut till Humanisternas PG: 66 36 59-1. Märk gåvan: Arbat. Alla gåvor går oavkortat till hjälp för barnen i flyktinglägret.
Galan bjöd på musikframträdanden från Narin FeqeGlenn EdellGunilla BackmanJanne SchafferShirley ClampTigris FåglarKaniPeter JohanssonKayo samt Åsa Jinder och Jonas Otter.
Tal hölls av Hogir Hirori, justitieminister Morgan JohanssonChrister SturmarkAnders Borg, BRIS generalsekreterare Kattis AhlströmBjörn UlvaeusKarox Said samt trolleri och humor av John Houdi.
Allt under ledning av konferencier Staffan Dopping.

Inga kommentarer:

 
Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se