31 maj 2015

Nytt avsnitt! #129 – Radio Houdi firar Mamma
I detta välmatade avsnitt firar John och Anders mors dag!

Mamma! En hel dag är mammas dag när alla dagar borde vara mors dag. Vad vore vi utan mamma? Vi skulle inte existera utan en mamma.

John har varit i Italien och kört Ferrari samt åkt gondol i Venedig.
Under tiden har Anders bondat med sina nya arbetskamrater och besökt bröllop.

Vad då att man kan få datorvirus från Skatteverket? Kan man inte fixa datorvirus med en energisten? Och på tal om verklighetsallergi så har det startats en ny sökmotor som bara söker på woowoo- och foliehattsidor.

Vi pratar Letterman och Mad Mans sista avsnitt, James Randis biografifilm som nu släpps och kultrullen Kung Fury. Den senare får Anders och John att minnas 80-talets charm och inspirerar till tokhyllning av David Hasselhoffs låt “True Survivor”.

Vi närmar oss skolavslutning och vi tar upp den evinnerliga frågan om det är okej att ha skolavslutning i kyrkor och om det då ska vara ok att prata om låtsaskompisar?

Alexandra Pascalido ställer en pingstpastor på pottan i Ring P1.

John och Anders tar isär Charlie, Charlie-utmaningen som spridit sig och ger en rationell förklaring till tramset.

Vi hinner prata om hur man kan hitta på en vetenskaplig story som man sedan kan lura miljoner med – även seriösa aktörer inom media samt hur 2:a världskriget fortfarande lever i minne trots att det var 70 år sedan krigsslutet.

Vi avslutar med att fortsätta Anders Hesselboms briljanta genomgång av rockgruppen Queens album. Denna gång lyssnar vi på “A Night at the Opera (1975)”, “ A Day at the Races (1976)” och “News of the World (1977)”.

Välkomna att fira mamma med Radio Houdi!

Inga kommentarer:

 
Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se