7 feb. 2016

Nytt avsnitt! #153 – Radio Houdi i mellanmjölkens land


Nytt avsnitt av Radio Houdi där John och Anders tar en djupdykning i mellanmjölkens land
John har varit i Kroatien där han träffade på superöverviktiga amerikaner med egna medicinkit och syrgas för att hålla sig levande.
I Sverige skvalpar mellanmjölken då Melodifestivalen startar upp. Låtstölder, trams och vilken låt var bäst. Ta det lugnt; vi är inte länge i Melodifestivalens grepp över svenska folket.
Click bait och scam bait och vad händer om man svarar på spam? Hur blir mobilgenerationen då de kanske tappar den evolutionära kunskapen att se hur en människa mår bara genom att titta på ansiktet?
Mellanmjölken blandades ut med sprit för Arlas chefer och Unionen köper pseudovetenskap för medlemmarnas pengar. Finns det en annan sida av det hela?
Woo-woo-astronauten Edgar Mitchell går och dör, men att tro på UFO:s och att inte tro att 6 miljoner judar mördades under andra världskriget finns det för många som gör.
John och Anders tokhyllar – och rekommenderar – fantastiska C-J Åkerbergs podcast Kvalificerat Hemligt om bl a förintelsen. En podcas som bör vara något som borde ingå permanent i skolans undervisning.
Gällande låtstölder diskuteras inte mer om alla låtstölder i Melodifestivalen. Här pratas det i stället om låtstölder av Phil Collins låt, av Queens John Deacon.
Välkommen till veckans avsnitt av Radio Houdi. Glöm inte torka bort mellanmjölksmustaschen efter du lyssnat.

Inga kommentarer:

 
Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se