1 maj 2017

Öppen tråd (maj 2017)

En öppen tråd för att diskutera det som inte passar in i andra aktuella inlägg, men ändå hör hemma på Humanistbloggen. Det kan också handla om tips från läsare om intressanta artiklar och händelser, samt förslag på förbättringar eller klagomål på bloggen.

Detta inlägg är publicerat som första inlägg i månaden, så det är lätt att hitta tillbaka till genom att söka i Bloggarkivet i högerspalten.

Budapestbakelsen

4 kommentarer:

Lennart W sa...

Måste bara säga att jag nog faktiskt uppskattar den här bloggen väldigt mycket. Många av ämnena är intressanta och upplysande, även om jag ofta inte har samma syn som bloggskribenten eller Humanisterna. Och när jag inte håller med så får jag ju komma till tals, utan att känna att jag måste väga precis varenda formulering på guldvåg. Det är vackert så, i en tid när allt fler verkar isolera sig på olika åsiktsöar med helt olika informationskanaler och misstro mot alternativen ("fake news").

Så... Tack!

Krister V sa...

Får nog lämna opponentrollen för ett ögonblick och hålla med! ;)
Annars går den mesta utvecklingen bakåt med sämre tillgång till media, strikt polarisering och slopat anonymitetsskydd.
T ex Upsala Nya Tidning som hycklar vitt och brett om yttrandefrihet har just infört betalspärr, tagit bort kommentarsfälten och förbjudit signaturer vid insändare!

Anders Hesselbom sa...

Förbjudit signatur vid insändare? Alltså...! Man har aldrig fått vara anonym inför redaktionen, men nu inte heller inför läsaren? De kanske vill undvika visselblåsare som pratar om missförhållanden inom vården? Att skydda makten är det nya vänster.

Patrik Lindenfors sa...

Tack själva för era bidrag här på bloggen! Det är inte alltid vi håller med varandra, men på något sätt är det också tanken.

 
Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se