17 mars 2009

Jesus visar sig igen

Ännu ett tecken! Gud har återigen utfört ett av sina mirakulösa underverk och låtit Jesus visa sitt ansikte i en sittkudde i en kyrka på den franska ön Reunion.

Någon har suttit på Jesus

Om en Humanist hade haft superkrafter hade denne förmodligen använt dem till något annat. Stoppa världens fattigdom? Göra alla sjuka barn friska? Sätta stopp för alla naturkatastrofer? Möjligheterna är i princip oändliga.

Men att låta ett rumpavtryck se ut som ansiktet på sin enfödde son (som egentligen är Han själv - ja ni vet), det måste vara ett av de mer oväntade tricken. Intelligent design! (Förutom att kudden nu inte kommer att kunna användas till det den designades för. Hmm.)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm... just det så såg han ut. Det har man ju hört.
En panna, två ögon, en näsa och en sned mun.
Allt verkar stämma!

Johan

Anonym sa...

Det är just för såna här inlägg som gör att humanisterna aldrig kommer att bli tagna på allvar. Om humanisterna inte fattar att människokärlek innebär även respekt för det som människor tror på kommer de aldrig kunna kommunicera med andra än sin lilla sekt. Precis som scientologerna. I kommunikationsavseende ligger humanisterna i lä jämfört med de flesta kyrkor som fattat att man ska inte frälsa de frälsta (även om det är lätt och kul). Därmed marginaliserar humanisterna sig själva till en sekt.

För min del kan ni gärna förbli en sekt och fjanta runt med varandra i eviga pseudovetenskapliga debatter. Har ändå inte sett att ni bidragit med något väsentligt till de viktiga diskussionerna i samhället - fäkta vidare mot vindmöllor bara.

Patrik Lindenfors sa...

I den här sekten kommer vi alltid att argumentera för att rumpavtryck som ser ut som Jesus inte är värda respekt, vare sig de är religiösa eller sekulära. Människor som kämpar för allas lika värde är däremot värda respekt, vare sig de är religösa eller sekulära. Tycker du det är en påfrestande inställning ska du nog inte läsa den här bloggen.

JemyM sa...

Anonyms inlägg innehåller inte ett enda argument för sina påståenden, men det är noterat att denne tar allvarligt på att man ifrågasätter ifall Gud's största bedrift är att producera rumpavtryck.

 
Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se