15 mars 2011

Borttaget inlägg

Inlägget "Man ska inte sparka på den som ligger men..." har jag raderat då det helt byggde på en missuppfattning från min sida.

9 kommentarer:

Anders Gunnarsson sa...

Kanske borde passa på och ta bort fler inlägg. :-)

Patrik N sa...

Den som är utan skuld får väl kasta första stenen då ;-)

Lennart W sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lennart W sa...

Ffa ska man ju inte sparka på Patrik N som redan ligger. ;-)

Men du gör väl kanske som Patrik L efter hans pinsamma blamage, och laddar om för den riktiga kanonaden nu? Anfall är ju bästa försvar (enl. Sun Tzu m.fl.).

Patrik N sa...

Nej, det överlåter jag åt dig Lennart.

Inga L. sa...

Många pinsamma blamage har jag sett på den här bloggen. Upphoven till pinsamheterna brukar snabbt dribbla till annan tråd, när det börjar hetta till.
(P.S. Jag har inte läst det borttagna inlägget.)

Anonym sa...

Nu blir man ju jättenyfiken. Kan du inte lägga tillbaka det borttagna inlägget?

Johan Lundgren sa...

Det som stod i inlägget var grundat på något som Per Ewert hade skrivit om hur han behandlar olika religiösa åskådningar när han uppfostrar sina egna barn. Att han inte förbjuder dem att välja en annan lära än honom, men att han inte heller aktivt uppsöker representanter för andra läror.

Patrik N råkade tolka detta att handla om hur skolbarn i religiösa friskolor (vilket var debattämnet) bör behandlas, och ställde upp en liknelse med en samhällslärare som sade motsvarande sak om sin politiska åskådning som Per Ewert gjorde om sin tro.

Men eftersom det grundade sig på ett missförstånd så var den liknelsen ogiltig. Så jag tycker att det är rätt att ta bort den, inte för att sopa saker under mattan utan för att det på ett förvillande sätt skulle uttrycka kritik mot en åsikt som ingen här har.

Anonym sa...

Tack Johan för det klargörandet.

 
Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se