14 dec. 2011

Julklappstips

Behöver du några julklappstips så har Adlibris en hel del böcker för medlemmar i Humanisterna till specialpris. Klicka på Gud/Tomten för att komma dit.
Även att rekommendera är Fri Tanke förlags ständigt växande samling av böcker i upplysningstraditionens anda. Klicka på loggan för att komma dit.

För er som vill ge böcker till utländska vänner så finns Gud finns nog inte numera på på engelska och persiska, tidigare även på danska, polska, och holländska. Om du vill beställa boken på persiska så får du maila bokens översättare Farideh Ebla. Den kostar 70 kronor för privatpersoner.

God Jul!

5 kommentarer:

Koffe sa...

Kan man som medlem i Unga Humanister ta del av det här erbjudandet?

Ulf Gustafsson sa...

Prova - Vad jag kommer ihåg, så krävdes det inget medlemsbevis vid köp hos Adlibris.

Lennart W sa...

Ang. just julklappstipps:
Stephen Hawkings dotter Lucy har skrivit några vetenskapliga äventyrsböcker för 9-12 år:

"George och rymdjakten"
"George och universums hemlighet"
"George och den stora smällen"

I iaf den senaste av dessa har även Paul Davies bidragit med några faktaartiklar på lagom nivå. Och Stephen själv står som medförfattare, så han har nog åtminstone läst och godkänt det.

Lennart W sa...

Ett till juljklappstips:
Alla monster måste dö: gruppresa till Nordkorea - ett reportage av agnus Bärtås och Fredrik Ekman (finns även som pocket och som ebok).

Fantastisk bok som jag började läsa igår och som jag sen till min överraskning också såg presenteras på SvT på En bok, en författare: Magnus Bärtås. Visste t.ex. inte att filosofen Tännsjö har varit Nordkorea-kramare. Å andra sidan påtalar boken balanserat och nyktert att Sydkorea ända fram till 80-talet var en hård diktatur och inte alls självklart ett bättre val än Nordkorea. Också intressant information om Moon-sekten, vars grundare lyckas att både vara bästa vän med Kim Jong Il och med den amerikanska religiösa högern. It is a wonderful world.

Svante sa...

Jag köpte "Gud finns nog inte" när den kom ut på svenska. Den var riktigt bra tyckte jag.

 
Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se