13 jan. 2012

Världskonspiration för att göra halva världen homosexeuell

Det visste ni förmodligen inte, men det existerar tydligen en världskonspiration ledd av UNESCO för att göra hälften av världens människor homosexuella. I alla fall om man ska tro biskopen i Córdoba, Demetrio Fernández. Och det ska man väl? Han tror ju på typ de tio budorden och hela hans organisation existerar ju för att den nutida generationen trodde på det den tidigare generationen sa, ända tillbaks till en person som fick order av Gud att knivhugga sin son. Är inte det god grund för pålitlighet? Så här sa Fernández, enligt El Païs.
The Minister for Family of the Papal Government, Cardinal Antonelli, told me a few days ago in Zaragoza that UNESCO has a program for the next 20 years to make half the world population homosexual. To do this they have distinct programs, and will continue to implant the ideology that is already present in our schools.
Källan är alltså påvens familjeminister. Då måste det vara sant.

Nu är bara frågan hur UNESCO tänker genomföra sina djävulska planer. Hur gör man någon till bög egentligen?

Via Pharyngula.

23 kommentarer:

Patrik N sa...

"Han tror ju på typ de tio budorden och hela hans organisation existerar ju för att den nutida generationen trodde på det den tidigare generationen sa, ända tillbaks till en person som fick order av Gud att knivhugga sin son. Är inte det god grund för pålitlighet?"

Hahaha :)

Tack, Patrik. Mitt liv är nu förlängt med några minuter :)

l_johan_k sa...

KK = världens största sekt.

l_johan_k sa...

Utan KK skulle vi dock sjunka ned i en oozing dungpit of ignorance, perversions and drugs.

Så talar våra egna katolska knektar.

Kristian Grönqvist sa...

Rent teoretiskt är det ganska plausibelt att kunna göra det med östrogena plaster i dricksvattnet.
I Danmark är tex de flesta forellerna honor efter ett tag i de danska fiskevattnen. Men jag tror inte det är UNESCO som direkt är boven kanske.
Detta är inget stort problem, men det finns dock en del intressanta rapporter från olika lokala områden i världen, där man redan konstaterar en feminisering av vissa djurarter.

Anonym sa...

Tänk om du gör alla kvinor homosexuella? Vilka krig vi skulle få när alla världens hetersosexuella män måste få utlopp för sin sexuella frustration på något sätt.

Creutz sa...

Inte vill vi bögar göra halva världen homosexuell. Hur skulle vi då få nöjet att förföra straighta män i badhusen?

Eric Wadenius sa...

Ibland känner jag att jag hade velat spendera en dag i dessa biskopars huvud, för att se vad som föregår där.

Tänk er, det flyger runt osynliga änglar, demoner och gudar överallt, vart bart kvinnoben är en hotfull syn, stora organisationer planerar att homosexualisera halva mänskligheten, djävulen planerar antikrists uppkomst och det man ser mest fram emot i livet är att jorden ska gå under och man ska få en ny kropp när Jesus kommer flygande ner från himmelen!;)

Johan Viklund sa...

Är det sant? Tänk vad mycket fantastiskt sex jag kommer ha om 20 år!

Björn Bäckström sa...

"UNESCO has a program for the next 20 years to make half the world population homosexual." (El Païs)

"Abortion a bigger problem than joblessness, says Catholic Church".

Till synes har världssamfundet och KK olika inställningar. I själva verket samverkar ju ovanstående förhållanden underbart i att möta de framtida utmaningarna.

Med bara halva befolkningen som fortplantar sig och med ohejdad abort för den andra halvan kommer befolkninen att snabbt minska och arbetstillfällena räcka till.

Kristian Grönqvist sa...

BBM

Jag måste också säga att jag gillar tanken,,,ffa fler fruntimmer åt mig.

Björn Bäckström sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Björn Bäckström sa...

Eric W 2012-01-13 18:17

En lördagsfrustrering: Beundrar din förmåga till nollställning och se sakerna som det är. De flesta av oss - inkluderande mig själv - är trots vår "formella ateism" så fast i gamla religiösa konventioner att vi inte ser något konstigt t.ex. i att det i kyrkorna finns väldiga statyer av en uppspikad, sargad människa att kontemplera och att miniatyrstatyer av den döda kroppen hänger runt väna flickhalsar. Hur har det blivit så? Och sedan på det intellektuella och känslomässiga planet: Denna uppspikning av en människa av en Gud för att förlåta dessa människor för just uppspikandet och andra oegentligheter. Och sedan dessa tusenåriga prästyrken vars utövare försöker göra obegripliga galenskaper begripliga. Till vilken båtnad?

Hur komma åt eländet?

Björn Bäckström sa...

Kristian G 2012-01-14 07:41
Ingen ändring av ratio. Sen natt?

Kristian Grönqvist sa...

BBM

Det är ffa mer män som blir homosexuella än kvinnor, orsaken är mängden av p-piller i urinen och därmed avloppsvattnet, östrogenbehandlingar, också avloppsvattnet, samt finfördelade östrogena plaster, vattnet det med, det är själva finessen förstår Du.
Bor man uppe i fjällvärlden, lever på smältvatten, har en syster som är vattenkemist och en systerson som forskar på hormoner och mediciner i vattnet, så vet man att man tillhör den percentilen som alltid kommer att vara intresserad av kvinnor.
Antalet kvinnor som är intresserade av män, kommer att öka, men antalet män, som är imtresserade av kvinnor kommer att minska. Rena guldgruvan...!

Kristian Grönqvist sa...

Själv äter jag uppströms odlad regnbåge, självfiskad röding, öring, harr och sik från fjällvärlden, vilket enligt mina analytiska släktingar anses
vara bland den renaste fisken i världen.
Inte mycket plast i den inte... Inte ens skogen på fjällsluttningarna gödslas.

Björn Bäckström sa...

Kristian G 2012-01-14 08:46
Jag litade på att UNESCO hade vägt in miljöpåverkan...

Men du låter övertygande. Businessproposal:

Sälj buteljerat norrländskt smältvatten som antidot till feminisering. Komplement till älgspillning som är svår att svälja men är en storsäljare i länder där kvinnorna är krävande. Trolldryck!
Emotser 5 % av nettovinsten.

Kristian Grönqvist sa...

BBM

Naturligtvis är det där en alldeles strålande ide...! Skulle jag inte vara en 15-siklare skulle jag på allvar göra det där, innan detta blir allmän kunskap.
Min yngsta son däremot är grossistsäljare i matbranchen, är det OK att jag tipsar honom.
Du kan ha något där...
Själv har jag tipsat en svensk brännvinstillverkare att göra spriten med inslag av koncentrerad videbark.(Salix lat.)
Innehåller magnecyl nämligen. Acetyl SALICYL syra.
Underbart med jamare samtidigt som medicin mot baksmälla. Skulle han kunna tillverka det i pulverform samtidigt, så kunde man blanda det med vattnet i fjällbäck och slippa ha flaskor i ränseln...
Vi skulle nog starta ett företag tror jag...:-)

Patrik N sa...

Gubbar, inte sitter ni väl och funderar på metoder som ska göra att ni inte går och blir homosexuella? Inte för att säga att ni är homofober men...lite oroliga låter ni faktiskt :)

Björn Bäckström sa...

Patrik N 2012-01-14 09:53
Det kan ju vara bra att veta hur man blir hetero igen efter att ha provat något annat som inte är medfött. För övrigt hoppas jag du använder "gubbe" på det göteborgska sättet. En del 15-siklare behöver varken fjällvatten eller älgskit. Vilken än orienteringen är ;-)

Patrik N sa...

:)

Kristian Grönqvist sa...

Patrik

Det förstår Du väl att jag är. Rädd alltså. Annars hade jag inte ordnat det som jag har ordnat det. Det är ju så förbaskat roligt att vara hetero...:-)

Patrik N sa...

You can run, but you can't hide...

Kristian Grönqvist sa...

Att jag bor som jag bor har också andra medicinska fördelar...

 
Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se