7 feb. 2013

Grattis Sverigedemokraterna! Här är ert liv


I samband med Sverigedemokraternas 25-årsdag publicerade tidningen Expo under gårdagen en räcka Tweets med nedslag i partiets historia. Så här introducerar man minnestweetsen på sin hemsida.
Hjälp oss påminna om SD:s historia 
Idag firar Sverigedemokraterna 25 år. Partiet gör vad det kan för att dölja sin mörka historia. Men vi glömmer inte. Och det borde ingen göra. Idag påminner vi om det som SD inte vill prata om. Du kan hjälpa till. 
Expos medarbetare kommer under dagen publicera korta nedslag i partiets historia via Twitter. Vi hoppas att du vill hjälpa till. Kopiera nedanstående inlägg, sprid dem på twitter. Till skillnad från Sverigedemokraterna så håller vi oss till sanningen när vi beskriver partiets väg till riksdagen. Därför finns det källor till alla tweets. De behöver inte publiceras, men finns här på hemsidan om någon skulle ifrågasätta era inlägg.
Här kan ni läsa alla tweetsen. Hjälp till att sprida kunskap om SD du också - kunskap är makt!

4 kommentarer:

Svante sa...

Jag tänker inte gratulera dem på födelsedagen, hoppas att de inte kommer att sitta med i nästa riksdag, men det är nog att hoppas på för mycket.

Sen förstår jag inte den stora gröna rutan i bloggposten. När jag klickade på den så kom jag till en helt svart bild med en liten grön ruta i mitten, är det något som inte är kompatibelt med min webläsare? Är det en länk eller en bara en bild som jag inte förstår?

Patrik Lindenfors sa...

Vilken stora gröna ruta? Det är en bild i inlägget av Lindström. Menar du att du inte ser den? Den syns i Chrome.

Eric Wadenius sa...

Patrik L,

Jag kör Chrome men ser också bara en stor grön ruta (samma sak i Explorer).

Patrik Lindenfors sa...

Jag beklagar - har ingen aning om vad som är felet. Det är alltså en Gif av en bild av Lindström som föreställer en nazi-uniform i en gardrob med bildtext "Vad har Sverigedemokraterna i garderoben". Rätt kul, faktiskt. Inte lika kul som grön ruta fruktar jag.

 
Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se