17 feb. 2013

Unga Humanister söker driven generalsekreterare

Unga Humanister är Sveriges enda sekulära livsåskådningsförbund för unga. Vi bygger mötesplatser för ungdomar med en humanistisk, sekulär livsåskådning där de kan reflektera kring livets stora frågor, lära av varandra och få stöd och verktyg för att utvecklas som människor. Ledstjärnorna i humanismen är kritiskt tänkande och omtanke. Vi använder dessa för att förbättra oss själva och samhället. Vi vill skapa ett samhällsklimat där vi ärligt, öppet och sakligt utmanar våra egna och andras idéer.

Vill du vara med att bidra till att stärka vår organisation som generalsekreterare? Då kan vi erbjuda dig ett fritt och omväxlande arbete som innebär att du kommer att sköta den operativa ledningen för att stabilisera organisationen på lång sikt. Du kommer att arbeta direkt under förbunds­styrelsen för att stärka och bilda lokalföreningar, ha kontakt med medlemmarna samt arbeta med förbundets olika projekt.

Våra krav på dig:

Du har relevant erfarenhet av administration i ideella ungdomsföreningar, och du har tidigare erfarenhet av verksamhetsutveckling och medlemsvård. Naturligtvis delar du också våra grundläggande värderingar, oavsett vad du själv har för livsåskådning.

Det är meriterande om du har utbildning inom projektledarskap, ekonomi och administration. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av redovisning och erfarenhet av bidragsansökningar till ideella föreningar.

Tjänsten:

Tjänsten är en visstidsanställning på 75% som upphör 31 december 2013, och inleds med en 3 månaders provanställning. Eventuell möjlighet till förlängning finns.  Vi ser helst att sökanden finns i Stockholmsområdet.

Ansökan med både CV och personligt brev skickas via e-post till ordf@unghum.se. Ansökningarna behandlas löpande.

Övrig information:
Lön: 20 000 kr per månad för 75% arbetstid
Start: Snarast
Kontakt: Magnus Nordlander, ordf@unghum.se
Sista ansökningsdag: 2013-03-17 (ansökningarna prövas dock löpande)

Inga kommentarer:

 
Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se