16 aug. 2013

Hej då, bloggen!

Hej då, bloggen!

Det har varit en fantastiskt kul tid att vara skribent för bloggen (tror jag började 2009) men nu är det tid för mig att lägga tiden på annat. Jag vill bara på enklaste sätt tacka för reaktioner på de blogginlägg och kommentarer som jag skrivit. Tack för medhåll, "mothåll", idéer, tankar och influenser. Allt har bidragit till att jag kunnat utveckla mitt tänkande och min egen livsfilosofi.

Patrik N

8 kommentarer:

Patrik Lindenfors sa...

Menvanudå? Äsch. Kommer att sakna dig.

Kristian Grönqvist sa...

Ha det bra Patrik N. och lycka till.

Lokatt sa...

Ok. Hoppas det inte beror på att vi varit för dumma mot dig.
Lycka till!

Gunnar Lindholm sa...

Va? Kan man ha ett liv utanför internet?

Tack för bra tankar Patrik N.

Lennart W sa...

Hej då, Patrik! Du är helt OK. Ha det bra.

Ulf Gustafsson sa...

Patrik N,

Det var lite tråkigt. Du kommer vara saknad.

Nils sa...

Vilka lustiga kommentarer: ” Menvanudå? Äsch” och ”Du är OK”.

Som om man inte skulle vara OK om man har andra åsikter. Men det är möjligt att det är en träffande beskrivning av debattklimatet. Det är inte OK att ha andra åsikter, då ska man ställas vid den offentliga skampålen.

Så gjorde man med Isinbajeva; ställer upp henne i strålkastarskenet och vänder sig till alla och envar: se här vad hon har sagt, ska ni inte spotta på henne?

Lite tråkigt dock för Tregaro att hon skulle dra ner favoriten Aregawi i skiten.

Sen kan man fundera lite kring ”nu är det tid för mig att lägga tiden på annat.” Jag kan inte minnas att jag sett så många inlägg från Patrik N, mest kommentarer. Visst, även kommentarer tar tid att läsa och skriva, men så mycket att man måste avstå för att lägga tid på annat?

Lennart W sa...

Nils, för många av oss känns det nog bara mycket bättre att avsluta med något snällt än med någon sur eftersläng, inte minst för att Patrik N själv ju gör det så stilfullt. Att det skulle vara för att han bara skulle ha samma åsikter som - vem då? - hittar du bara på.

 
Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se