3 feb. 2014

Nytt avsnitt av Radio Houdi: #69 – Radio Houdi Reser i TidenNytt tidlöst avsnitt av Radio Houdi Med John och Anders där de reser i tiden.

Tidlösa Melodifestivalen med låtar man glömt med tiden (eller direkt). Lexbase kom och försvann inom en kort tidsperiod och hur kan man luras med en förstaklassbiljett på flyget som man ändrar tiden på för att kunna smörja kråset under ett år? Hur var det nu gällande datumet Marty McFly åkte fram i framtiden i Tillbaka till Framtiden. Och vad har Radio Houdi med Fashion Week i Stockholm att göra? Och vad menar integrationsminister Erik Ullenhag med att i en intervju säga att omskärelse är som barndop?

I förra avsnittet spelades ett ljudklipp upp från när gjorde John bort sig när han gifte sig. Denna vecka gör han bort sig på röda mattan när han ser musikalversionen av Flashdance. Ljudklipp finns även här. Och vad minns vi egentligen av filmen Flashdance från 1983?

Tiden går när vi ser våra hjältar från Star Wars och vad hände i Skellefteå 1987 när J:R i Dallas skulle möta skellefteborna. Och VAD har skaparen av ateistbibeln.se – Jakob Ståhle – för spännande på gång gällande tokiga heliga ord?

Detta och mycket mer i detta tidlösa avsnitt då Radio Houdi reser i tiden.

Inga kommentarer:

 
Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se