25 mars 2014

Stairway to Heaven - Jesusversionen (med slap-bass!)Av före detta rockern Bold for Jesus. Det blir värre och värre ju längre han håller på ... och det är lääänge. Men BfJ verkar ha missat att Stariway to Heaven innehåller sataniska budskap om man spelar låten baklänges (som ju alla gör).Om man spelar ovanstående video baklänges kan man för övrigt höra inslag av den verkliga Stairway to Heaven. Hur spöklikt är inte det?

Om ni inte fått nog av Bold for Jesus har han även gjort Amazing Grace och Bridge Over Troubled Water i liknande smakfulla arrangemang.

2 kommentarer:

Anders Hesselbom sa...

Detta blåser liv i gamla minnen från Hem och Skolas hatkampanjer i början på 80-talet, då våra föräldrar fick lära oss vilka musikalbum som satan vakade över. (Håll er borta från The Eagles - dom är skitfarliga.) Jag kan se tre problem med baklängesmeddelanden. 1) Att skriva en bra text som fungerar framlänges är tillräckligt invecklat för en massa stenade drop outs. Att det skedde, är imponerande nog. 2) Det som hörs, påverkas av vad man vill höra, vilket var en av linjerna Judas Priest drev när de ställdes inför rätta för att ha baklängesmeddelanden. 3) Om rockstjärnorna vill påverka sin publik, är framlängesmeddelanden mer effektiva.

Lennart W sa...

"Om man spelar ovanstående video baklänges kan man för övrigt höra inslag av den verkliga Stairway to Heaven. Hur spöklikt är inte det?"

Alltså, nu är det så att det finns en dikotomi mellan framåt och bakåt. Bakåt = ¬framåt.

Förklaringen till den ovanstående observationen är alltså dubbel negering:

¬bakåt = ¬¬framåt = framåt.

Ska nog göra en youtubevideo som förklarar det här. Tänk att det ska vara så svårt för vissa, speciellt Humanister, att förstå?

Tags: Humor, ironi, Humanisterna, ateism, Anders Hesselbom

 
Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se