9 mars 2014

Tid att ompröva er tro

"Vem skapade dig?" 
"Vem skapade dig från ingenting?" 
"Varför är du skapad?" 
"Så, du föddes och sedan dör du, och blir bortkommen" 
"Vill du leva i ett sådant tillstånd?
Om inte dessa frågor får dig att ifrågasätta ditt val av religion "Ateism", då har i alla fall de som skapad videon nedan inge bättre att komma med. Men ni skall veta att Islam är den enda sanna religionen. Den bygger på uppenbara och tillförlitliga bevis.

... i alla fall enligt de som gjort videon. Och de tror att buddister tror att Buddha är guds son. Så varför skall vi inte lite på deras kunskap om Islam och människan, när de påstår att det inte finns någon motsättning mellan Islam och människans natur, människan som är skapad av lera.Om ni ändå skulle tvivla, så betänk att ni inte tror på Islam. Ni lever ett liv i "kaos, instabilitet och andlig och psykologisk obekvämhet". Ni är förmodligen inte i stånd att gör ett rationellt val.

4 kommentarer:

Lokatt sa...

Efter dessa outhärdligt långa fjorton minuter förstår jag ju nu vad som fattas mig stackars darrande ateist utan mål och mening i mitt hopplöst vilsna liv, som kommer att brinna i den eviga elden och som är "even worse" än alla de andra, de som tror på fel gudar. Sharia är den enda lagen och Islam är den enda sanna religionen - och det finns PROOF, för att den är sann, jajjamänsan. Halleluja! eller hur det nu är man säger på islamiska.

Lokatt sa...

Nu ser jag plötsligt att filmklippet är etiketterat "humor". Jag trodde det var på riktigt!
Vilket är det, skämt eller allvar?

Ulf Gustafsson sa...

Lokatt,

Min text innehåller en del ironi, så den är delvis humor.

Angående islam så är det en religion på allvar, inget man skämtar om ostraffat.

Lokatt sa...

Ulf G
Jag syftade enbart på youtubeklippet! Alltså den fjorton minuter länga intalade islamreklamtexten, uppläst av en amerikan låter det som. - visst var den allvarligt menad, med varningar och hotelser och hela baletten! (men faktisk väldigt sparsamt med löften, kristendomen smäller mycket högre med sina harpor, gator av guld och evigt superkändisumgänge. Uppläsaren nämnde inte ens de 74 jungfrurnas tjänster, som jag ju ändå ger blanka fan i.)
Jag måste erkänna att jag inte alls hade läst din egen text, ovanför klippet. Det blir sådär i den blixtsnabba cybervärlden, de spontana kommentarerna kan bli en sorts snurrig Goddag Yxskaft. Men det är bara att borsta av sig och springa vidare.

 
Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se