3 apr. 2014

Missa inte Anna Bäséns fortsatta avslöjanden av alternativmedicinare

Anna Bäsén fortsätter sina undersökningar av alternativmedicinare. Det är en folkbildargärning av stora mått hon gett sig in på. Missa det inte! Idag handlar det om tungmetallsutdragande fotbad...

4 kommentarer:

Lennart W sa...

Man behöver knappast vara feminist eller genusvetare för att slås av en väldigt skev könsfördelning i reportagen. Bara råkade bli så?

Jonah sa...

Skön musik de har lagt i bakgrunden. Som värsta skräckfilmen.

Lars Torstensson sa...

Miljöpartiet är ett parti som ivrar för allt som är "alternativt", och som av Vetenskap och Folkbildning har utnämnts till det ledande förvillarpartiet.

För några år sedan skrev jag en motion till miljöpartiets kongress. Det gjorde jag med anledning av att mp sagt sig vilja införliva alternativ- eller komplementärmedicinen med skolmedicinen. Jag föreslog då att man bara skulle stödja sådan alternativmedicin som visat sig vara medicinskt verkningsfull.

Det sa kongressen nej till. Man ville stödja alternativmedicinen oavsett om den hjälper eller ej!

Mp har också varit drivande bakom de avtal som har slutits mellan vissa landsting och den antroposofiska Vidarkliniken i Järna. Denna klinik använder och förordar rena humbugspreparat, t ex homeopatiska medel, vid sidan av skolmedicin.

Det är rätt chockerande att ett stort riksdagsparti kan uppträda så ansvarslöst!

Unknown sa...

Vore kul att se Bäsén besöka homeopati-akuten!

 
Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se