7 apr. 2014

Nytt avsnitt av succépodcasten Radio Houdi: #78 - Radio Houdi tar den alternativa vägen


Nytt avsnitt av succépodden Radio Houdi - din rationella träet i podcastbruset - med John Houdi och Anders Hesselbom. Denna gång tar John och Anders den alternativa vägen.

John berättar om “scam bait” och hur han lurat och hållit en kriminell scammare upptagen genom att ta lova skicka pengar till “en vän i nöd”.

Människor i nöd utnyttjas dagligen i miljardindustrin alternativ medicin och behandlingar. Expressens reporter Anna Bäsén har under veckan avslöjat alternativmedicinbluffarna och alternativtroende är omskakade och går till personangrepp och hotar samt ser “en konspiration” i stället för att bemöta med belägg.

John följer upp debacklet med privata P-bolag där han måste bita i det sura äpplet.

Vad säger John och Anders om beefen som uppstod mellan magazinet Filter och Sigge Eklund och hur ställer sig John till att ena dagen få positiva hemma-hos-reportage och kanske nästa gång fläks hans privatliv ut i samma tidning?

Och hur var det nu med sanningshalten av rubriksättningen när kvinnan som tårtade Jimmie Åkesson fick två månader i finkan? Och hur var det Björn Skifs menade när hans fru fick ett pilskt spöke i sängen?

Och John och Anders svarar på ett lyssnarbrev om det verkligen är så farligt att folk är kristna.

Välkommen till din alternativa väg i podcastträsket: Radio Houdi avsnitt 78!

Inga kommentarer:

 
Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se