14 apr. 2014

Succépodcasten Radio Houdi avsnitt #79 – Radio Houdi ser på skräckfilm


Nytt skräckinjagande avsnitt av Radio Houdi med greve John Dracula Houdi och Dr. Anders Frankenstein-Hesselbom!

Skräckfilm! Hur ser man skeptiskt på det? Går det eller är det bara att kapitulera och låta sig roas och skrämmas. John och Anders listar sina skräckfilmsfavoriter.

Det är påskvecka och flera skräckfilmer kommer visas i TV. På Långfredagen kan man garantera att ett program om zombien Jesus kommer visas. Bara för det går det bra att köpa de spikar som användes (kanske) till att spika upp Jesus på korset med… Finns på Blocket.

Expressens dubbelmoral och hur luras svenska präster av SVT? Behöver man annonsera efter siare hos Arbetsförmedlingen och kan man hypnotisera som Mandrake.
Skräcken när Ulf Ekman och Carola talar i tungor är ingenting mot när Kristna Värdepartiet och paranormala forum blockar folk för att de ställer en fråga.
Frågor på det?

Vi avslutar det hela med en TÄVLING! Vinn boken “Påverkan och manipulation” av Peter Dahlgren och Håkan Järvå i vår skräcktävling.

Buuuuu!

1 kommentar:

Gunnar Lindholm sa...

På tal om påsk så damp svenska kyrkans reklam ner nyligen och den innehöll tips på filmer, bland annat Life of Brian!! Tiderna ändras...

 
Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se