23 juni 2016

Ännu ett fysiskt medium avslöjat

Gary Mannion "Psychic Surgeon, Physical Medium, Trance Medium" fastbunden på sin stol i sitt spiritistiska kabinett

Gary Mannion är bara 26 år gammal och säger sig vara "Psychic Surgeon, Physical Medium, Trance Medium".
För ett tag sedan förrättade han en fysisk seans inför sina lärjungar. Han spänns fast i en stol så han inte kan röra sig eller komma loss (!). Han döljs av ett tältliknande kabinett och alla sitter i ett mörkt rum utan möjlighet till att ljus kan komma in.
"Seansen" blev lyckad med flera manifestationer som den svävande trumpeten, stolar som drogs ut, "andlig vind" som plötsligt blåser på deltagarna, manifestation av ektoplasma mm.

Allt såg ut som vanligt i denna fysiska seans där bara de allra mest troende får delta och betala extra för.

Enda problemet - för Mannion - var att någon i smyg monterat in en mörkerkamera som filmade vad som skedde i mörkret. Dessa videoklipp publicerades på en webbsida med namn "Séance or NOT?
See for yourself".

Där kan man se hur snabbt Mannion lösgör sig från buntbanden och smyger ut i det mörka rummet och "manifesterar" själv alla "spöken".

Mannion går runt i mörkret med trumpeten som för deltagarna ser ut som att den svävar med andekraft
Mannion lyfter på kabinettet efter att ha lösgjort sig från stolen
Mannion tar av sig skjortan och snurrar den i luften för att "frammana andlig vind"

Vad Mannion också livnär sig på är sk "andlig kirurgi". Här jobbar han tillsammans med bl a svenska självpåstådda medium som Anders Åkesson (som också avslöjats i en fysisk seans - läs mer här).

När Mannion var i Sverige förra året marknadsfördes han så här på HejEvent.se
Andlig kirurgi med Gary Mannion
Gary Mannion kommer från England och är känd som healer/medium över hela världen. Han har arbetat med andlig kirurgi i mer än 6 år runt om i världen, och är bara 26 år.Han har hemma i England haft samarbete med olika forskare och läkare som följt hans resultat när han hjälpt olika människor med deras åkommor och sjukdomar. Finns även en dokumentärfilm om honom som BBC har gjort.
Vill dock nämna att Gary är ingen läkare och lämnar inga garantier och ställer heller inga diagnoser. Även dina mediciner du använder skall du fortsätta använda eller diskutera med din läkare.
Under en behandling kan många klienter känna att energi går in i deras fysiska kropp. Detta sker med hjälp av Abraham (Garys guide) som kan gå in och arbeta med de problem du har i din kropp.
Nu kommer han till Sjöbo för behandlingar i tre dagar. Du får cirka 20 minuter privat behandling med Gary och priset är 700 kr/behandling.


På Mannions Facebooksida läggs länkar och kommentarer om detta ut hela tiden, men de städas lika fort undan.

Och det fungerar; Trots avslöjandet vill inte hans offer tro annat än att han är "äkta vara". Så här ser hans kalender ut:


Återstår att se när han kommer till Sverige igen.


2 kommentarer:

Lennart W sa...

Ärligt talat är ju det där fantastiskt! Hur lyckas han göra allt det där i beckmörker? Bara hitta trumpeten på golvet måste ju vara en utmaning. Sen viftar han med den framför näsan på en massa människor utan att klippa till dem. Osv. Är faktiskt imponerad. Påminner ju rent av om Luke Skywalkers jediträning ombord på Millennium Falcon i Star Wars, Episode IV. "Use the Force, Luke!" Wow!

Fast det kanske inte är SÅ mörkt. Kan han se lite? Fast vad är det egentligen då som mörkerkameran avslöjar som inte deltagarna redan kan se själva?

John Houdi sa...

Trumpeten har självlysande tejp på sig.
Läs mer här där jag går igenom detaljer mer utförligt:
http://forum.vof.se/viewtopic.php?f=38&t=22766

 
Religion Blogg listad på Bloggtoppen.se